Sådan aflæser du din vandmåler

Ved årsskiftet skal du aflæse din vandmåler. Her kan du se, hvad du skal være opmærksom på, når du aflæser din vandmåler.

Du modtager et aflæsningskort fra os med posten i midten af december. Senest den 5. januar 2021 kl. 12 skal du aflæse din vandmåler og indberette aflæsningen til os ved at logge ind her på siden og gå ind på "Aflæs måler".

Sådan finder du din vandmåler
Din vandmåler er placeret på din vandinstallation, der typisk er i dit bryggers, kælder eller teknikrum. Vandmåleren er rund, og den er som regel blå, men kan også være andre farver.

Vær opmærksom på at du ikke forveksler din vandmåler med din varme- eller elmåler. Kontroller at nummeret på måleren er det samme, som på aflæsningskortet, så undgår du at få en forkert regning.

Her kan du se eksempler på de mest almindelige vandmålere, men vær opmærksom på, at der også findes andre typer:

VandmålerVandmålerVandmåler

Tilmeld dig Betalingsservice

Tilmeld dine regninger til Betalingsservice, så slipper du for at skulle betale dem manuelt, og du er sikker på, at de altid bliver betalt til tiden.

Tilmeld dig Betalingsservice

Tilmeld dig Leverandørservice

Som erhvervskunde kan du tilmelde dig Leverandørservice, så sker din betaling til Administrationsservice Fyn automatisk.

Tilmeld dig Leverandørservice

Tilmeld dine regninger til e-Boks

Du kan vælge at få dine regninger sendt til din e-Boks. Din e-Boks er tilkyttet dit CPR-nummer og følger dig, uanset om du skifter e-mail adresse.

Tilmeld dig e-Boks

Kontakt

Administrationsservice Fyn

Sanderumvej 16

5250 Odense SV

Telefon 70131900