Tilmeld dig Leverandørservice

Er du registreret med et CVR-nummer - og modtager du din regning hver måned - kan du betale din regning via Leverandørservice.

Leverandørservice er en betalingsservice, der automatisk sørger for ind- og udbetalinger til og fra din virksomheds konto. Med Leverandørservice er du sikker på, at din virksomheds regninger automatisk bliver betalt til tiden.

Når du skal tilmelde dig Leverandørservice, skal du IKKE bruge dit kundenummer, som står i infoboksen øverst på regningen.

Du skal i stedet benytte det kundenummer, som står på forsiden af din regning under afsnittet omkring tilmelding til Leverandørservice.

Tilmeld dig Leverandørservice her

Tilmeld dig Betalingsservice

Tilmeld dine regninger til Betalingsservice, så slipper du for at skulle betale dem manuelt, og du er sikker på, at de altid bliver betalt til tiden.

Tilmeld dig Betalingsservice

Tilmeld dig Leverandørservice

Som erhvervskunde kan du tilmelde dig Leverandørservice, så sker din betaling til Administrationsservice Fyn automatisk.

Tilmeld dig Leverandørservice

Tilmeld dine regninger til e-Boks

Du kan vælge at få dine regninger sendt til din e-Boks. Din e-Boks er tilkyttet dit CPR-nummer og følger dig, uanset om du skifter e-mail adresse.

Tilmeld dig e-Boks

Kontakt

Administrationsservice Fyn

Sanderumvej 16

5250 Odense SV

Telefon 70131900