Om os

Med Administrationsservice Fyn skal du kun henvende dig ét sted for at få svar på dine spørgsmål - uanset forsyningsart.

Administrationsservice Fyn er et kunde- og afregningsselskab, der ejes og administreres af Energi Fyn. Vi håndterer cirka 560.000 kundeforhold inden for el, gas, bredbånd, fjernvarme, vand, afløb og renovation. Administrationsservice Fyn består af tre hovedafdelinger: Kundecenter, Inkasso og Afregning.

Håndteringen af fjernvarme, vand, afløb og renovation sker på vegne af og i tæt samarbejde med Fjernvarme Fyn, VandCenter Syd og Odense Renovation samt en lang række andre energiselskaber. De øvrige forsyningsarter håndteres på vegne af Vores Elnet, Energi Fyn Handel og Energi Fyn Bredbånd.

Følg dit forbrug på mobilen

Du kan gratis hente vores App - både på iPhone og Android telefoner og til iPad. Her kan du få et hurtigt overblik over dit forbrug.

Læs mere her

Tilmeld dig Betalingsservice

Tilmeld dine regninger til Betalingsservice, så slipper du for at skulle betale dem manuelt, og du er sikker på, at de altid bliver betalt til tiden.

Tilmeld dig Betalingsservice

Tilmeld dig Leverandørservice

Som erhvervskunde kan du tilmelde dig Leverandørservice, så sker din betaling til Administrationsservice Fyn automatisk.

Tilmeld dig Leverandørservice

Tilmeld dine regninger til e-Boks

Du kan vælge at få dine regninger sendt til din e-Boks. Din e-Boks er tilkyttet dit CPR-nummer og følger dig, uanset om du skifter e-mail adresse.

Tilmeld dig e-Boks

Kontakt

Administrationsservice Fyn

Sanderumvej 16

5250 Odense SV

Telefon 70131900