Om os

Med Administrationsservice Fyn skal du kun henvende dig ét sted for at få svar på dine spørgsmål - uanset forsyningsart.

Administrationsservice Fyn er et kunde- og afregningsselskab, der ejes og administreres af Energi Fyn. Vi håndterer cirka 422.000 kundeforhold inden for el, bredbånd, fjernvarme, vand og renovation. Administrationsservice Fyn består af tre hovedafdelinger: Kundecenter, Inkasso og Afregning.

Håndteringen af fjernvarme, vand og renovation sker på vegne af og i tæt samarbejde med Fjernvarme Fyn, VandCenter Syd og Odense Renovation samt en lang række andre energiselskaber. De øvrige forsyningsarter håndteres på vegne af Energi Fyn Net, Energi Fyn Handel og Energi Fyn Bredbånd.

Følg dit forbrug på mobilen

Du kan gratis hente vores App - både på iPhone og Andoid telefoner og til iPad. Her kan du få et hurtigt overblik over dit forbrug.

Læs mere her

Tilmeld dig betalingsservice

Undgå bøvlet og tilmeld dig betalingsservice. Så slipper du for at skulle holde styr på dine regninger fra Administrationsservice Fyn.

Læs mere her

Skal du flytte?

Når man flytter, er der mange ting at huske! Du skal blandt andet huske, at give os besked. Vi har samlet en række gode tips til dig, som står og skal flytte.

Få gode tips her

Tilmeld E-boks og NemKonto

Få regninger tilsendt gratis via e-Boks. Husk også at tilmelde dig NemKonto, så vi kan udbetale eventuelle tilgodeghavender.

Tilmeld

Kontakt

Administrationsservice Fyn

Sanderumvej 16

5250 Odense SV

Telefon 70131900